Arierang Logo

Verklaring Arierang bestuur n.a.v. incident nieuwjaarsborrel

Beste Arieranger,

Afgelopen zaterdag heeft tijdens de Arierang Nieuwjaarsborrel een incident plaatsgevonden, waarbij het tot een fysiek handgemeen is gekomen. 

Het bestuur van Arierang betreurt dit ten zeerste en is in beraad over passende maatregelen en acties. Uiteraard keuren wij agressie en grensoverschrijdend gedrag af.

Arierang wil een veilige ruimte bieden aan iedere geadopteerde, voor zowel leden als niet-leden. We realiseren ons dat wat afgelopen zaterdag heeft plaatsgevonden, niet bijdraagt aan dat gevoel van veiligheid. 

We doen ons uiterste best om tot een goede oplossing te komen en hopen daarin op je vertrouwen, en waar nodig, je medewerking. We houden je op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en de uitkomst.

Met vriendelijke groet, | Kind Regards,

Arierang Bestuur
Minke Thomas, Kathy Benfield, Koenja van Dijk en Soon-Duk Jonkhoff
 
Berichten gemaakt 159

Eén gedachte over “Verklaring Arierang bestuur n.a.v. incident nieuwjaarsborrel

 1. mij werd dit ook medegedeeld via de mail. ik heb uiteraard begrip voor adoptie problematiek. en erken ook ten zeerste, en stellig dat de problematiek ook daadwerkelijk bestaat. al met al, heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. en wens mij op generlei wijze met deze vereniging in verband gebracht te worden, noch dat met mij allerlei zaken betreffende de vereniging arierang medegedeeld worden. ik had zelf het idee dat ik daar volkomen duidelijk over was geweest. maar in mijn communicatie vermoedelijk enige steekje laten vallen, aangaande een heldere en duidelijke overdacht van mijn wensen. ik dank u allen zeer, voor uw begrip.

  dat wil natuurlijk niet zeggen, dat ik elk fysiek geweld jegens een van de leden en bestuur betreur. en dat ik uiteraard, als rechtschapen burger die zich altijd betamelijk en volgens de zedelijkheid gedraag, erken dat er problemen spelen omtrent adoptie. maar ook erken ik, dat die voor ieder ongelijk zijn. daarmee draag ik volledig de mening van de vereniging. en distantieer mij op basis hiervan van verdere gezamenlijke activiteiten.

  mochten er in het verleden nog onduidelijkheden zijn ontstaan, en misverstanden zijn blijven bestaan over het feit van verdere voortgang, aangaande mijn lidmaatschap. dat wil ik die bij deze wegnemen. ik wens geen lid meer te zijn van deze vereniging. ik wens geen verdere contact te onderhouden met deze vereniging. ik wens geen mededelingen te ontvangen van deze vereniging. dat wil zeggen, geen mededelingen over activiteiten, geen mededelingen over besluitvorming bestuur. ik dank u zeer.

  ik heb uw emails geblokkeerd dus kan geen emails ontvangen van deze vereniging. ik laat een andere email achter die ik voor de vereniging gebruikt heb.

  met vriendelijke groet,
  marcel waalkens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven