2014 Korean Government Scholarship Program

Extern, Studeren in Korea 1 318

kgsp

De Koreaanse regering biedt een Scholarship Program aan voor 533 studenten uit 157 landen. Deze is in het leven geroepen om het hoger onderwijs in Korea voor internationale studenten te stimuleren, met als doel bevordering van de internationale uitwisseling in het onderwijs, evenals onderlinge vriendschap tussen de deelnemende landen.

Nederland heeft 4 uitnodigingen ontvangen waarvan 2 voor Koreaans geadopteerden. In het kort, je kunt dus je master of doctoraal behalen in Korea. Je ontvangt dus een beurs om hier aan deel te nemen en een studie naar keuze te volgen bij een van de vele Koreaanse Universiteiten. Omdat er maar 2 selecties zijn, moet je nog even je best doen om hiervoor in aanmerking te komen.

Check het volledige document om je aan te melden of meer te willen weten.
Download program guidelines
NIIIED website

Related Posts

1 Comment

  1. 정레오 27 februari 2014 at 13:46 -  Beantwoorden

    Een absolute aanrader! Als je het regelmatige gebrek aan geld, de frustratie, verwarring en moedeloosheid op de koop wilt toenemen is het een fantastische kans om een unieke ervaring in Korea op te doen. Ben net zelf afgestudeerd via deze studiebeurs, heb mijn Koreaanse nationaliteit en naam terug, spreek redelijk goed Koreaans en woon ik een geweldige stad! Niet een makkelijke weg, maar wel een ontzettend spannende uitdaging voor mensen met doorzettingsvermogen.

    Stuur me een e-mail als je meer wilt weten.

    Dr. Leo Chung
    http://www.doctorleo.org

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram