Gezocht: minderjarige geadopteerden en ouders voor onderzoek naar post-adoptiebehoeftes

 


Voor onderzoek naar de behoeften van Koreaans geadopteerden en adoptieouders is Fiom op zoek naar:

•   Vijf adoptieouders van minderjarige kinderen geboren in Zuid-Korea, die samen in gesprek gaan over post-adoptie behoeften
•   Twee Koreaans geadopteerde tieners voor individuele interviews

Fiom, als Nederlandse vertegenwoordiging van International Social Service, is benaderd door onderzoekers verbonden aan het Zuid-Koreaanse Ministerie voor Gezondheid en Welzijn. De Koreaanse overheid wil graag onderzoek doen onder Koreaans geadopteerden in Europa.

Doel van het onderzoek is de behoefte aan nazorg van adoptieouders en Koreaans geadopteerden in Europa in kaart te brengen. De uitkomst van het onderzoek zal gebruikt worden om een nieuw adoptienazorg- programma op te zetten. Naast Nederland, zal ook onderzoek worden gedaan in Noorwegen en Zweden.

Er zijn een aantal data waarop de interviews afgenomen kunnen worden: 11, 12 of 13 juli. Het zal ongeveer een uur tot anderhalf uur duren. De locatie is in overleg.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Simone van den Berg, internationaal zoekteam, via telefoonnummer 088-1264900 of stuur een mailtje naar svdberg@fiom.nl.

Berichten gemaakt 5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven