Mondmasker aangeboden door Overseas Korean Foundation

 

Beste Arieranger,

Het is, door de corona-crisis, inmiddels even geleden dat je van ons gehoord hebt. We zijn je echter niet vergeten. Natuurlijk hopen we bovenal dat jij en je dierbaren in goede gezondheid verkeren.

In deze tijden van crisis biedt OKF (Overseas Korean Foundation) mondmaskers aan. Per land wordt dit project opgepakt door de Ambassade ter plaatse.
De Koreaanse Ambassade in Nederland heeft er voor gekozen maskers aan te bieden aan alle Arierang leden. De kosten van verzending zullen door de Koreaanse overheid gedragen worden, en voor de verzending zelf zal de Korean Society zijn steentje bijdragen.

Jullie begrijpen dat wij het een grote eer vinden dat er zo goed voor de Arierang leden wordt gezorgd.
Om de verzending in goede banen te leiden, willen we jullie vragen om, indien nodig, jullie meest recente adreswijziging plus huidig 06-nummer te mailen naar bestuur@arierang.nl. De deadline is woensdag 10 juni.
Het zou zonde van alle tijd en moeite zijn, als de maskers verzonden worden naar een oud adres.

Er zijn ook maskers beschikbaar voor adopko’s die geen Arierang-lid zijn, hier geldt echter het first come, first served principe. Je meld je aan bij de Koreaanse ambassade. Ze zullen je vragen om je adoptiestatus te bewijzen met documentatie, om misbruik van dit genereuze aanbod uit te sluiten. Je kunt mailen naar koreanembassynl@mofa.go.kr

We begrijpen dat er ook, en misschien wel juist, in deze tijd behoefte is om met elkaar verhalen en ervaringen te delen. Omdat dat voorlopig waarschijnlijk nog niet fysiek in groepsverband kan, zijn we aan het kijken naar (online) alternatieven. We zullen ons steeds blijven houden aan de richtlijnen van overheid en RIVM.

We verwachten je zeer binnenkort hierover meer duidelijkheid te kunnen geven. Blijf daarom de website en facebook ook nu in de gaten houden!

Zorg in de tussentijd goed voor elkaar, en voor jezelf. We wensen je gezondheid en sterkte toe, en hopelijk kunnen we elkaar spoedig weer spreken!

Warme groet,

Het Arierangbestuur.

Berichten gemaakt 64

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven