Ommapoom park layout

Omma Poom Memorial Park voor geadopteerden in Paju

Op 10, 11 en 12 september zijn er in Seoul en Paju (linksboven Seoul) een aantal events en de opening van een memorial park. Het park is bedoeld als plek voor alle 200.000 Koreaans geadopteerden en hun (biologische) families om naar toe te kunnen als ze terugkeren naar Korea. Een fysieke plek voor degenen van ons die dat anders niet hebben in Korea.

Het park heet Omma Poom (엄마 품). Omma betekent moeder en Poom betekent letterlijk boezem. Samen en vertaald is het ‘In de armen van een moeder’ of ‘Een moeders omhelzing’. Paju hoopt dat het park geadopteerden met elkaar en Korea kan verbinden.

Op 10 september vindt er een conferentie plaats over Camptowns and Korean Adoption op Seoul National University. Open en gratis. Wel aanmelden svp. Zie flyer of website.

Op 11 september vinden er voorbereidende activiteiten plaats in Paju (zie website) en een Q&A met KAS. Aanmelden kan via website van ommapoom (hieronder)

Op 12 september wordt het park officieel geopend. Open en gratis. Wel aanmelden svp. Zie flyer of website.

Ben je niet in Korea maar wil je wel betrokken zijn bij dit park en de openingsactiviteiten? Er zijn mogelijkheden om je verhaal/foto in te sturen. Zie website bij “Add your Voice”

Ook voor de KAS Q&A is het mogelijk om anoniem je vraag/opmerking in te sturen.

Vragen naar ommapoom.meandkorea@gmail.com

https://www.pajuommapoom.com/schedule/

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven