Been There Done That oproep

[Oproep] Jonge geadopteerde gezocht voor TV programma

Wat zoeken we?

De publieke omroep is op zoek naar een jonge geadopteerde voor een TV programma. De tekst hieronder is ook wat er op de afbeelding staat. 

Voor de nieuwe televisieserie ‘Been There Done That'(publieke omroep) zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen. Dit is een serie waarin BN’ers een poging doen mensen (16-35 jaar oud) te ondersteunen (buddy systeem) die een probleem hebben/in een situatie zitten waar de BN’ers zelf eerder voor hebben gestaan en hebben overwonnen.

 

Voor één van de verhalen zijn wij op zoek naar jongeren die zijn geadopteerd en daar openhartig over willen praten. Ben jij of ken jij iemand die zijn verhaal met ons wil delen? Meld je dan nu aan, want wij willen graag jouw verhaal horen.

 

Meer informatie

Je wordt gedurende 2 maanden gevolgd. De serie wordt in het voorjaar van 2019 uitgezonden dus dat betekent dat er in december en januari met eventuele uitloop in februari gefilmd wordt. Wil je dit doen, reageer dan snel.

 

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar btdt@zodiaknederland.nl of bel 035-6773433. Maar reageer alleen als je er zeker van bent dat je met je snoet en verhaal op tv wil.

Succes!

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven