31-1 ~ Arierang etentje + borrel

Arierang hoopt natuurlijk dat iedereen het nieuwe jaar goed is begonnen! 2014 was voor ons een geweldig jaar met als hoogtepunt het Korean Autumn Festival. Uiteindelijk met 150 mensen uit binnen- en buitenland succesvol verlopen. Met een compleet programma met als hoogtepunten het Koreaanse buffet en de talentshow. Drummer Sangjae ging er met een ticket vandoor en natuurlijk krijgen we uitgebreid verslag als het zover is. De foto’s staan op Facebook en geven nog eens goed aan hoe gezellig en leuk het was!

Via deze weg willen wij natuurlijk ook iedereen bedanken die heeft geholpen en alle aanwezigen die ons feest compleet hebben gemaakt. Door de drukte zijn we de vrijwilligersprijzen vergeten uit te reiken. Deze mensen zullen later apart worden gemailt voor een klein cadeau. Voor wie het gemist had, we hebben nog een aantal KAF mokken over. Deze zullen te koop worden aangeboden voor slechts € 5,-.

31 januari zal starten met de 1e nieuwe activiteit voor 2015. Een etentje bij Yokiyo om weer met zijn allen het nieuwe seizoen in te gaan en samen heerlijk Koreaans te eten.

Na afloop is er rond 21:30 uur een gezellige Arierang borrel in Café The End op de Zeedijk. Wij willen met jullie gezellig daar een borrel drinken en voor de liefhebbers kunnen jullie daar ook nog voor ons zingen of met ons meezingen.

Aanmelden via Kim Lambooij, per Messenger of Whats Apps laten weten of jullie mee willen eten bij Yokiyo. Als je wilt mee eten uiterlijk voor 27 januari opgeven. Na deze datum is plek in het Koreaanse restaurant niet gegarandeerd en zul je zelf moeten reserveren. Hopelijk tot de 31e!

Tot gauw!
Arierang

banner

 

 

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven