Arierang zoekt een nieuwe penningmeester!

 
Beste leden, mijn naam is Robin van ’t Veer en afgelopen twee jaar ben ik gemerkt of ongemerkt de penningmeester geweest van Arierang. Hopelijk gemerkt vanwege een positieve bijdrage aan Arierang, alsmede hopelijk ongemerkt omdat de financiële zaken goed zijn verlopen en er geen negatieve opmerkingen nodig waren. Op de aankomende ALV treed ik af als penningmeester van Arierang en als vereniging zijn wij hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. Recentelijk ben ik van baan veranderd die de nodige aandacht en overuren van mij verwacht. Graag concentreer ik mij volledig op deze nieuwe uitdaging, waardoor ik merk dat het penningmeesterschap niet de aandacht krijgt die het verdient. Naast onderstaande functieomschrijving kan ik beamen dat deze functie mij vooral veel plezier en ervaring heeft gebracht. Interessant om de ambassadeur en andere functionarissen van de Koreaanse ambassade te ontmoeten, spannend om grote en kleine bedrijven te benaderen voor sponsoring, leerzaam hoe om te gaan met de kosten van verschillende activiteiten en onvergetelijk is de samenwerking met alle vrijwilligers binnen de vereniging. Voor vragen over de functie penningmeester kun je altijd mailen naar penningmeester@arierang.nl.

Functieomschrijving:

De penningmeester is verantwoordelijk voor datgene wat uiteindelijk toch ieder beleid maakt of breekt: het geld. Samen met de voorzitter en de secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur en ben je verantwoordelijk voor het te voeren beleid, meer specifiek het financiële beleid. Je houdt de geldstromen binnen de vereniging nauwlettend in de gaten. Waar het de centen betreft, stem je goed af met de andere bestuursleden.

Ingeval van activiteiten, zorg je voor het opstellen en bewaken van de budgettering; of je ondersteunt commissieleden die zelf de budgettering voor een specifieke activiteit doen. Je doet ieder jaar verslag van de financiële situatie van het afgelopen jaar en zorgt hierbij voor een deugdelijke jaarrekening. En uiteraard ben je verantwoordelijk voor het innen van de contributies en het uitvoeren van acquisitie.

Interesse in deze belangrijke vrijwilligers-functie? Stuur dan een mail met korte motivatie naar: bestuur@arierang.nl

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven