Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV (Algemene Ledenvergadering) 2017

09-09-2017 @ 14:00 - 17:00

Gratis
Members Only

Op 9 september wordt de ALV (Algemene Ledenvergadering) 2017 gehouden. Als je betalend lid bent, krijg je deze week de uitnodiging in je mailbox.

Geen lid? klik hier om je aan te melden.

Wat bespreken we daar?

We geven een korte terugblik op het afgelopen jaar en we bespreken uiteraard ook wat onze focus voor het komende jaar en de wat langere termijn is. Uiteraard reiken we ook de Kimchi Bowl uit. 

Vertrekkende bestuursleden

Deze ALV zullen zowel onze activiteitencoordinator Hyang en onze penningmeester Robin afscheid nemen. Als vermeldt in de nieuwsbrief eerder, neemt Soon Duk Jonkhoff momenteel de honeurs van de penningmeester waar. Zij moet tijdens de ALV nog wel officieel gekozen worden door de leden. En het is ook mogelijk dat andere kandidaten zich nog aanmelden voor deze functie. Dan zal er tijdens de ALV gestemd worden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bestuur@arierang.nl

Andere openstaande vacatures

We hebben nog meer vacatures en hopen voor/tijdens de ALV wellicht een paar kandidaten te vinden. Klik op de link om de vacatureomschrijving te lezen en voor vragen kun je mailen naar bestuur@arierang.nl

activiteitencoordinator
adoptiezaken (we zoeken zowel een voorzitter als een aantal commissieleden)

Ken je iemand die je geschikt vind voor een bepaalde functie, laat ons dat dan weten, dan nemen we contact op met die persoon. 

Wanneer en waar?

Tijd: 14:00 – 17:00
Locatie: No Limit, Geldershoofd 80 Amsterdam

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@arierang.nl. Vermeld met hoeveel personen je komt en alle namen.

Let op: de ALV is alleen toegankelijk voor Arierang leden (= contributie 2017 betaald!).

Nog niet betaald? Klik hier voor volwassenen, hier voor jeugdleden.

Afterparty?

Uiteraard. We gaan met een groep eten bij een van de Koreaanse restaurants in Buitenveldert of Amstelveen. Meld je aan via het secretariaat en vermeld met hoeveel personen.

Mensen die niet naar de ALV komen maar wel mee willen eten, worden op een wachtlijst geplaatst of dringend verzocht dit op eigen gelegenheid te regelen 😉

Gegevens

Datum:
09-09-2017
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Arierang
E-mail:
events@arierang.nl
Site:
www.arierang.nl

Locatie

NoLimit, Amsterdam
Geldershoofd 80
Amsterdam, Noord-Holland 1103 BG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0205690230
Site:
www.nolimitzo.nl

Gerelateerde berichten