Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chuseok 7 oktober 2017

07-10-2017 @ 15:00 - 21:00

€15
Chuseok 2017 flyer

Chuseok 2017 flyer

Het is gelukt, we hebben een locatie en een team dus als vanouds gaan we dit jaar Chuseok vieren! Chuseok is het Koreaanse oogstfeest, ook wel bekend in de Verenigde Staten als Thanksgiving. Partners en kinderen zijn altijd welkom op Chuseok!

Wat gaan we doen?

Van alles. Voor de allerkleinsten is er een knutselhoek. Voor de pubers een gameplek. Overdag zijn er workshops. Onder andere door commissie Adoptiezaken over “Het grote gat na je Korea-reis”. Heb je daar last van? Of juist niet? Kom meekletsen of toehoren! Er kan ook Koreaanse calligraphy gedaan worden onder leiding van Maria en er is een workshop kimbap vouwen (ok, rollen dan). En ja hoor…. terug van weggeweest Lotusbloemen vouwen! Er kunnen Koreaanse spellen gespeeld worden (o.a. Yutnori (mens-erger-je-niet) en Jegichagi (soort bal hooghouden)). We gaan natuurlijk Koreaans eten en na daarna kun je je longen weer uit je lijf Noraebangen. Of zoals een niet-nader-te-noemen Arierangster vorig jaar tijdens IKAA zei: “Nora ‘bangen'”.

Prijzen

Leden en niet-leden: € 15,- p.p. Klik hier om direct te betalen
Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €7,50 p.p. Klik hier om direct te betalen

Dit keer één prijs voor leden en niet-leden, maar leden krijgen twee gratis munten om drank mee te halen.

Wil je voor meer personen in een keer betalen. Vermeld dit dan in je mail en dan sturen we je een link waarmee je het hele bedrag in een keer kunt betalen. Betaal je voor 1 persoon, klik dan op de betaallink achter het bedrag om direct de betaling te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via events@arierang.nl. Inschrijving is pas definitief als er betaald is. De inschrijving sluit op 1 oktober dus geef je snel op.

Gegevens

Datum:
07-10-2017
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Arierang
E-mail:
events@arierang.nl
Site:
www.arierang.nl

Locatie

NoLimit, Amsterdam
Geldershoofd 80
Amsterdam, Noord-Holland 1103 BG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0205690230
Site:
www.nolimitzo.nl

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven