11 april – Chungmu Taekwondo 40 jaar

Chung-mu Amsterdam is de Taekwondo vereniging die in het verleden meerdere malen (kosteloos) workshops, demonstraties en lessen heeft gegegeven voor Arierang en de Koreaanse school in Amstelveen. Zo zijn ze een keer op een paasheuvel weekend geweest, het 15 jarig jubileum van Arierang, Seollal en een dag voor de jongst geadopteerden in de Pelgrimskerk. Het is tevens de sportschool waar onze huidige secretaris in 2003 is gestart met het beoefenen van deze Martial art.

Deze vereniging viert op 11 april haar 40 jarig bestaan. Dit wordt natuurlijk groots gevierd en daar kunnen jullie bij zijn! Wat valt er te doen? Al vanaf 15:00 zullen er demonstraties en trainingen worden gedaan bij de buiksloterveerpont (aan de kant van Noord). Op de sportschool zal er een groot springkussen aanwezig zijn voor de jeugd.

Rond 16:30 zal er voor de kinderen en natuurlijk ook volwassenen papieren lotus bloemen worden gevouwen, kimbab worden gerold en je kan je eigen naam in Koreaanse kaligrafie gaan schilderen. Aansluitend is er een Koreaans buffet gehost door de familie Lim. Daarna zal er een bandje optreden waarbij 1 van onze leraren actief is. Aansluitend een Karaoke en disco voor mensen die willen los gaan.

Indien je wilt mee eten (kosten € 10,- vooraf overmaken), moet je je aanmelden via:
http://chungmu.nl/?page_id=1099
Geef hier ook aan welke workshops je wilt meedoen zodat we rekening kunnen houden met materiaal. Graag voor 1 april opgeven! Omdat er veel mensen van de club aanwezig zullen dien je wel bijtijds op te geven. Er hebben zich namelijk al best wat mensen ingeschreven. Het maximale aantal wat we voor het eten toelaten is rond de 80 tot 100.

We hopen je te zien op 11 april!
flyer_40cm02

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven