Benefietconcert Lavinia Meijer & Friends voor War Child op Wereld Vluchtelingendag


Benefietconcert Lavinia Meijer & Friends voor War Child in Paradiso op Wereld Vluchtelingendag, 20 juni

Op woensdag 20 juni organiseert harpiste Lavinia Meijer in Paradiso ‘Lavinia Meijer & Friends voor War Child’. Die dag is het Wereld Vluchtelingendag. Tijdens deze speciale benefietavond voor War Child komen GiovancaFreek de JongePaul de MunnikCarel Kraayenhof, Connie Palmen, Michiel Borstlap, Vera Mann, Celine Cairo, Remy van Kesteren, Leila Prnjavorac, Hadewych Minis, Isaac Bullock en Feico Deutekom in actie voor War Child. De presentatie is in handen van cabaretier Freek de Jonge.

Lavinia Meijer: “We kunnen samen echt iets doen om vluchtelingen – en in het bijzonder kinderen – te helpen. Vorig jaar zomer maakte ik op het Griekse eiland Lesbos muziek met gevluchte kinderen. Het plezier van die kinderen – ondanks hun heftige verhalen – neem ik deze avond met mij mee. Samen met alle artiesten en het publiek wil ik op deze bijzondere avond War Child steunen. Zodat nog meer oorlogskinderen hun traumatische ervaringen kunnen verwerken en weer positief naar de toekomst kijken.” 

Volgens de UNHCR zijn ruim 65 miljoen mensen momenteel op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Ongeveer de helft daarvan zijn kinderen. Momenteel is War Child actief in veertien landen waar honderdduizenden kinderen aan haar activiteiten meedoen. War Child biedt oorlogskinderen al ruim twintig jaar een combinatie van psychosociale hulp, bescherming en onderwijs. De organisatie maakt daarbij onder meer gebruik van creatieve methodes als muziek, dans en spel.

De kaartverkoop voor ‘Lavinia Meijer & Friends voor War Child’ is inmiddels van start gegaan. De opbrengsten van de avond komen ten goede aan de projecten van War Child in de landen waarin zij werkt. Alle artiesten zetten zich belangeloos in deze avond. ‘Lavinia Meijer & Friends voor War Child’ wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van Paradiso, ELLIS FAAS Cosmetics, Theaterbureau De Mannen, Scherpontwerp, Sandra Chedi, Janiek Dam, Jan de Flyerman and Drukkerij Van Ravensberg.

Tickets verkrijgbaar via: 

https://www.ticketmaster.nl/event/222701?brand=nl_paradiso&camefrom=paradiso

https://www.paradiso.nl/nl/programma/lavinia-friends-for-war-child/46820/?utm_source=Wekelijkse%20Paradiso%20Nieuwsbrief&utm_campaign=c47c559c7b-MAILING-180531&utm_medium=email&utm_term=0_40aa9e2c96-c47c559c7b-103825805

Berichten gemaakt 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven