Borrel informatie / Sportdag Koreaanse gemeenschap

Op zijn Koreaans kregen we last minute door dat er een sportdag is op 30 mei a.s.:

Adres: Papendallaan 3,
6816 VD Arnhem
Datum en tijd: 30 mei 2014,
09:00-18:00
Organisatie door:
European Korean Association mbv Koreaanse gemeenschap in NL

Uit diverse Europese landen zoals Italie, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland en natuurlijk Nederland Vanuit ieder land max. 2 teams van max. 15 spelers.

Er wordt naast voetbal ook tafeltennis, voetvolley en op zondag een golftoernooi gespeeld.

Prijzen: 1e prijs – teambeker, alle spelers een medaille en 1500 euro 2e prijs – teambeker, alle spelers een medaille en €1000 3e prijs – teambeker, alle spelers een medaille en € 500

Een team bij elkaar sprokkelen zal niet zo makkelijk zijn, maar wellicht leuk om te kijken, aan te moedigen en de banden aan te halen met de Koreaanse gemeenschap. Liefhebbers van andere sporten kunnen ook hun… bal(letje) kwijt!

 

Beste leden.

De 1e borrel van het nieuwe paardenjaar lijkt alweer een eeuwigheid geleden… en dat was het ook 29 maart om precies te zijn. Dit was in een try out locatie in het flevopark waar we overdag lotusbloemen hebben gevouwen en daarna dikke vette Kimchi pannekoeken hebben verorbert.
Met in totaal rond de 25 a 30 man en vrouw was het erg gezellig. Mede natuurlijk door alle Karaoke talenten die aanwezig waren en die uit volle borst hebben staan brullen. De locatie was erg fijn alleen een beetje afgelegen in het park wat voor de jongedames een beetje eng kan zijn in het donker.

Vandaar dat we naar een 2e try out locatie zijn verhuist in de richting van het centrum waar wel meer verlichting is, rode lichtjes. Deze omgeving is meer bekend en makkelijker te bereiken via Centraal Station Amsterdam. Place to be cafe Lime, Zeedijk 104. De laatste zaterdag van mei, 31e zal Kim Lambooij haar 1e officiele borrel avond organiseren. Dit met cocktails en Karaoke! Dit belooft een gezellige avond te worden! Mis dit dus niet en geef jouw mening over deze kersverse borrellocatie. See you there!

lime

Berichten gemaakt 242

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven