Overlijden Sem Kengen

[note color=”#dd3333″]Let op: nieuw rekeningnummer: NL58KNAB0256503818 t.n.v. WHM Geurts[/note]

Verdrietig nieuws dit keer. Op 19 augustus is Sem Kengen overleden. Sem is 20 jaar geworden.

Sem heeft toen hij jonger was zijn biologische moeder in Korea ontmoet en zij zijn tot op heden met elkaar in contact gebleven. Sem leed aan X-ALD, een ernstige stofwisselingsziekte die overdraagbaar is via de moeder.  Zijn moeder bracht ons hier twee jaar geleden van op de hoogte. De meest optimistische prognose vorig jaar was 5 – 10 jaar. De meest slechte 1 jaar. Het is dus heel hard gegaan helaas. Sem laat zijn ouders en 2 broers achter.

Ik weet dat de meesten van jullie Sem niet persoonlijk kennen, maar het wel op prijs stellen om iets te laten weten aan de familie of misschien wel naar de begrafenis te komen. 

De afscheidsdienst waarin we voor het laatst samen zijn met Sem vindt plaats op zaterdag 26 augustus om 11.00 uur in “De Pit”, 14 Oktoberplein 2, 5825 CC Overloon. Aansluitend begeleiden wij, als gezin, Sem naar het crematorium.

Op woensdag 23 augustus van 19.00 – 21.00 en op donderdagmiddag 24 augustus van 14.00 – 16.00 kan je thuis afscheid nemen van Sem. Ben je hierin geïnteresseerd, mail ff naar het secretariaat voor het adres.

Wil je een brief schrijven, een tekening maken of iets anders meedelen, dat mag je ook naar het secretariaat sturen. Wij verzamelen alles en bezorgen dit bij de familie. 

Verder vraagt de familie om een bijdrage voor onderzoek ipv bloemen. Geen verplichting uiteraard, maar zou fijn zijn als de draagkrachtigen onder ons dit zouden willen doen.

In plaats van bloemen geven wij de voorkeur aan een bijdrage voor onderzoek naar X-ALD. Hiervoor zijn collectebussen aanwezig bij het condoleanceregister. Overmaken kan ook op rekeningnummer NL58KNAB0256503818 t.n.v. WHM Geurts

Wij wensen de familie Geurts/Kengen en alle vrienden en familie van Sem heel veel sterkte bij dit enorme verlies.

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven