Vrijwilligers gezocht: NL-er met Koreaanse roots voor TV programma

Beste lezer,

Voor een nieuw tv-programma van BNNVARA (soort van Keuringsdienst van Waarde) willen we graag met mensen in gesprek over de toenemende populariteit van de Zuid-Koreaanse producten, entertainment en cultuur in Nederland. Het programma gaat over trends en één van de trends die we behandelen is de zogenaamde Korean Wave (K-Wave). We zien de populariteit terug door Squid Game op de buis tot en met kimchi in de keuken.
We willen een integer gesprek aangaan met een groep Nederlanders met een Koreaanse roots. Leeftijd maakt niet uit, hoe diverser hoe interessanter. In het interview zal het onder andere gaan over de voor- en nadelen van K-Wave en de representatie van de Koreaanse gemeenschap in de media.

Wij hechten er veel belang aan om Nederlanders met een Koreaanse achtergrond te interviewen, zodat er niet vanuit een onwetende positie gesproken wordt over dit onderwerp en zodat we meerdere facetten kunnen belichten.

Hopelijk lijkt het je interessant en leuk om je visie te delen, zodat we samen een genuanceerd beeld kunnen weergeven van Koreaanse cultuur.

Voor meer informatie mail gerust naar: Mark Kamps

Plaatje Nieuw programma van de makers van Keuringsdienst van Waarde

Groeten,
Mark Kamps
Redacteur Warner Bros TV

Berichten gemaakt 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven