Adoptie info

Commissie Adoptiezaken
Deze commissie houdt zich bezig met alle zaken die betrekking hebben op geadopteerde (jong-) volwassenen uit Zuid-Korea.
Wij streven er naar om twee Adoptie Zaken (AZ) dagen per jaar te organiseren. Hier komen uiteenlopende thema’s aan bod die gerelateerd zijn aan adoptie. Suggesties mogen zelf aangedragen worden via onderstaande e-mail.

De commissie Adoptiezaken bestaat uit:
– Koenja van Dijk

Mocht je vragen, opmerkingen, (opbouwende) kritiek of suggesties hebben, dan horen wij dit heel graag via: adoptiezaken@arierang.nl.

De Commissie AZ hoopt dat jullie ons weten te vinden als zijnde informatief, betrokken en (inter)actief!

AZ Servicedesk
Heb je vragen omtrent adoptie of Korea (zoals zoek-/rootsvragen, Korea info, het aanbod van adoptienazorg,) aarzel niet en mail naar: adoptiezaken@arierang.nl.
Wij zullen je vraag z.s.m. beantwoorden!

 

4 gedachten over “Adoptie info

  1. Hi,
    Ik ben op zoek naar de groep geadopteerde kinderen die uit Zuid-Korea op Schiphol zijn aangekomen op 25 april 1982. Ik zou graag in contact met hen willen komen. Ik heb daarvoor een besloten facebookgroep aangemaakt. Behoor jij tot deze groep? Meld je dan via de pagina of plaats een reactie onder dit bericht.

    https://www.facebook.com/groups/1235657776590732

    Groeten,
    Kim Eun Jung

  2. Hallo, ik ben geboren op 8 maart in Seoul. In sept 1979 ben ik naar Nederland gekomen. In het dossier bij de Korean Social Service was niks te vinden in het dossier over de ouders. Ik zou graag mijn biologische ouders willen laten weten dat ze zich niet schuldig hoeven te voelen over het afstaan. Dat is wat ik voornamelijk terug zie in de ‘vermist programma’s.’ Is daar een website voor? Dat ik gegevens kan achterlaten op die site en dat mijn Koreaanse ouders kunnen kijken op zo’n site. Ouders weten vaak alleen de periode wanneer ze kindje te vondeling hebben gelegd. Geen naam en exacte geboortedatum bekend. Geboortedatum 8 maart is geschat. En naam is gegeven door het kindertehuis. Dus deze gegevens zijn niet bekend bij de biologische ouders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven