Uri Shinmun

Onze krant – 우리 신문

Cover Uri Shinmun 23.1 - Midlife
Cover Uri Shinmun 23.1 – Midlife

De Uri Shinmun -voor intimi de Uri- is hét periodiek van en voor leden van Arierang.

De Uri Shinmun is een halfjaarlijks verschijnend blad en elke editie heeft een ander thema. Van rootsreis tot Nederland-Korea. Van liefde tot seksualiteit. Denk aan persoonlijke verhalen, boek- en filmrecensies, recepten, columns en gedichten. Voor polderkoreanen best geinig om eens door te bladeren. Vooral als je borrelen met andere AdopKo’s een beetje eng vindt, maar toch benieuwd bent naar verhalen over Korea of Koreaans geadopteerd zijn. Gewoon uit nieuwsgierigheid.

Polderkoreanen voelen zich meestal zo Nederlands als de pest, want alleen hun lichaam is Koreaans. Of zijn ze stiekem ook een beetje Koreaans van binnen? En hoe zitten andere AdopKo’s nu eigenlijk in elkaar? Lees de Uri Shinmun en laat je verrassen.

De Uri Shinmun komt niet uit de lucht vallen. Tot diep in de nacht wordt er gebrainstormd, geschreven en vormgegeven. Het versturen van wanhopige mailings en smeekbedes aan mede adopko’s om toch alsjeblieft te schrijven, daargelaten. Altijd al willen weten van wie dat doen? Ga snel naar de Redactie!

Leden van Arierang ontvangen de Uri Shinmun automatisch thuisgestuurd. Donateurs ontvangen de Uri Shinmun bij een donatie van minimaal € 50 per jaar.

Op- of aanmerkingen over de Uri Shinmun? Suggesties voor thema’s of rubrieken? Mail de hoofdredactie.

Altijd al een oude editie van een Uri Shinmun willen nabestellen? Dat kan nu! Mits je een AdopKo bent, dat is natuurlijk zo klaar als een klontje. Mail hiervoor het secretariaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.