Special edition – 특별판

URI Shinmun SPECIAL Edition

Zowel in 2006 als in 2011 is er een ‘Uri Special’ uitgebracht naar aanleiding van resp. ons 15-jarig en ons 20-jarig bestaan.

De Uri Special is er voor iedereen. De thema’s en teksten gaan over meer dan adoptie en Korea alleen. Geadopteerden kunnen zich erin herkennen. Adoptie-ouders kunnen lezen wat niet uitgesproken kan worden. Adoptie-instellingen kunnen inzichten verkrijgen in de leefwereld van geadopteerde Koreanen. Tenslotte biedt de Uri Special een andere kijk op familiebanden, integratie en gemeenschapszin, en de worsteling met identiteit van ons allen.

Daarnaast lees je over een vereniging, Arierang. Hoe een vereniging meerwaarde kan hebben in een samenleving waarin solidariteit en vrijwilligerswerk steevast op gespannen voet staan met toenemend individualisme, etnische spanningen en culturele vervreemding.

De Uri Special is geschreven door leden van Arierang, grafisch vormgegeven door leden van Arierang en betaald met geld van de leden en sponsors van Arierang.

Van beide specials zijn nog exemplaren na te bestellen door Arierangleden en donateurs. Een special kost € 10,- per exemplaar. Hieronder vindt u van beide specials een korte omschrijving en wat foto’s uit de special en de mogelijkheid om te bestellen.


Uri Special 2011

 

Het thema van ons jubileum 2011 was “Going Back”. Bij deze meest recente Uri Special ontvangt u een prachtige bijlage met hierin een 125 pagina’s tellend smoelenboek en een aantal leuke infographics over Arierang en adoptie. Deze editie van de Uri Special wordt ook wel genoemd ‘het Smoelenboek’ of ‘de Dunne Special’.

Nu bestellen


Uri Special 2006

Speciaal ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan in 2006 hebben wij een jubileumuitgave van onze krant gemaakt. Kosten noch moeite zijn gespaard in dit meerjarige project om tot een kwalitatief hoogstaande glossy te komen van 120 pagina’s full-color met de beste, intiemste en nuttigste informatie in 15 jaar Uri Shinmun. We zijn er apetrots op!Met meer dan 50 persoonlijke artikelen verdeeld over zes hoofdonderwerpen gebundeld in een magazine is de Uri Shinmun Special Edition 2006 de meest complete kaleidoscoop van ervaringsdeskundigen op het gebied van adoptie, Korea en rootsreizen. Er is geen equivalent in Nederland.De geschreven teksten getuigen van grote moed en schrijnende eerlijkheid. Ze bieden daardoor een uitzonderlijk heldere kijk op wat zich achter de politiek correcte beeldvorming over geadopteerden bevindt.

Deze editie van de Uri Special wordt ook wel genoemd ‘de Dikke Special’.

Nu bestellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven