Uri Shinmun – MIDLIFE

Uri Alert! Het thema voor de volgende Uri Shinmun is MIDLIFE. Deadline: 30 april.

Word je steeds vaker met ‘u’ aangesproken, gaan ze voor je staan in de bus? Dan is de kans groot dat je de fase ‘midlife’ hebt bereikt. Hoe ervaar jij het om ouder en volwassener te worden?

Voel jij je volwassen?
Veel Arierangers zijn tegen de dertig jaar of ouder, ofwel: volwassen. Hoe sta jij in het leven nu je ‘volwassen’ bent? Welke levensfasen heb je doorlopen? Hoe kijk je daarop terug? Zijn Korea en adoptie nog belangrijke issues voor je of is dat een gepasseerd station? Ben jij gelukkig getrouwd met kids of juist een happy single?

Wat staat er op jouw ‘bucket list’?
Midlife is een tijd om na te denken over het verleden maar ook over de toekomst. Het beste deel van je leven bevindt zich immers ‘over the hill’! Heb je spijt van dingen die je gedaan hebt, of heb je juist spijt van dingen die je niet gedaan hebt? Wat heb je inmiddels bereikt in je leven en wat wil je nog bereiken? Hoe ziet jouw bucketlist eruit? Welke zaken heb je al kunnen afstrepen en welke staan nog op de nominatie ‘te doen’?

Laat je inspireren en geef ons een kijkje in jouw midlife. Of deel met ons hoe je deze periode denkt in te gaan als je de leeftijd nog niet bereikt hebt. Stuur je bijdrage voor 30 april naar hoofdredactie@arierang.nl en laten we er weer een mooie Uri van maken!

Berichten gemaakt 243

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven