Contact

Contact – 연락처

 

Mocht je meer willen weten over Arierang, aarzel niet en stuur een mail. Pers en media kunnen ook contact opnemen met het secretariaat.

E-mail: bestuur@arierang.nl

 

Bij het secretariaat kun je o.a. terecht voor:
– algemene informatie over de vereniging;
– aanmeldingen als lid;
– aanmeldingen als donateur;
– adreswijzigingen;
– statuten van de vereniging.

We zien je reactie graag tegemoet!

 

 

 

Zakelijke informatie
Arierang is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40482630
Vestigingsadres (geen bezoekadres)
Neringstraat West 3
5401 GB Uden

Vragen over iDEAL betalingen ivm de contributie
Email : bestuur@arierang.nl
Telefoonnummer: vragen alleen per email

7 gedachten over “Contact

 1. Kyung ah carmiggelt zoekt de passagiers lijst van klm vlucht 12 kids 24 Jan 1976 ben jij een van de kinderen neem aub contact met mij op
  0634857895

 2. Heeft Arierang ook een FB-groep? (niet de publieke page) Heb ik het gemist of is die er gewoonweg niet?
  Soms heb ik nl. ongelooflijk veel zin in sultteok and injeolmi, maar weet niet waar ik het halen in NL. Zou leuk zijn om informatie uit te wisselen. Keep me posted! Anyong!

 3. Hello Yegrina Park, on behalf of Arierang I would like to thank you for your message. Because you do not have an adoption background we can not do much for you. But I would like to suggest that you visit the Facebook group Korea Dutch Club.
  I do hope that you can find the information you are looking for in that group.

  Kind regards, Arierang

 4. Woon in het hoge noorden van Nederland, zie erg weinig ” Arierang” aldaar… Wat zou dan eigenlijk de meerwaarde zijn van de vereniging voor noorderlingen om lid te worden? Mis een link naar de vele onderzoek resultaten over adoptie ( bijv. F. Verhulst, of het baby taalontwikkeling onderzoek, link met Fiom) En ja universiteiten in Korea bieden mooie mogelijkheden om via die weg cultuur, taal en westerse kennis en tijd aldaar te verblijven. pansori@hotmail.nl

 5. Hoi Hanna Eikelboom,
  Ben benieuwd of je naar Korea bent geweest om meer te ontdekken over je afkomst en hoe je dat ervaren hebt. Ben zelf ook gadopteerd uit Korea en misschien nog van plan hetzelfde te doen,
  Groetjes olga

 6. Beste Marina, ik weet niet zeker of dat nog mogelijk is, maar dacht het wel. Het is alleen niet meer speciaal voor adopko’s vermoed ik. De meeste universiteiten hebben dat programma dan in het Engels op hun site staan. Je kunt anders misschien Inkas of G.O.A.’L. vragen. Zij regelen de financiële sponsoring vanuit de Koreaanse overheid.

  Finnair en Lufthansa zijn meestal het goedkoopst inderdaad. Maar niet rechtstreeks. Soms zijn er aanbiedingen van Daihan travel. Die verschijnt dan op onze site. Dus houd die in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven