Leden

회원

Ben je geadopteerd uit Zuid-Korea dan kan je lid worden van Arierang. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan heb je toestemming van je ouders nodig om aspirant-lid te worden.
Kom je uit Noord-Korea dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Arierangers

Veel Arierangers komen bij elkaar voor de gezelligheid, een stukje herkenbaarheid of juist totaal niet en soms zelfs alleen uit nieuwsgierigheid. Of je het over je adoptie hebt, bepaal je helemaal zelf. Wil je eerst een keer vrijblijvend langskomen op een borrel? Dat kan ook.

Lid worden

Om lid te worden van Arierang dien je het aanmeldingsformulier in te vullen. Je ontvangt bevestiging van je aanmelding per e-mail. Daarnaast dien je tevens de contributie over te maken. Dit kun je doen door Eur 40 over te maken aan Arierang, rekeningnummer NL20ABNA0463976517 o.v.v. “Contributie”. Dit staat ook vermeld in de bevestiging die je krijgt. Pas dan is het lidmaatschap definitief.

Lidmaatschap wordt verleend op de voorwaarden zoals beschreven in de statuten van de vereniging Arierang (op verzoek kunnen deze worden opgevraagd bij het secretariaat) en is per kalenderjaar geldig t/m 31 december van het lopend kalenderjaar.

Opzegging van je lidmaatschap

Het lidmaatschap opzeggen kan altijd, maar er kan geen terugbetaling van contributie plaatsvinden. De opzegging dient schriftelijk plaats te vinden voor 30 november van een jaar. Graag vernemen we ook de reden van je opzegging. Als laatste willen we graag benadrukken dat Arierang bestaansrecht heeft door Koreaans geadopteerden, zoals jij. We doen dan ook graag een beroep op je om lid te blijven zodat de vereniging kan blijven voortbestaan en ook andere Koreaans geadopteerden bij Arierang terecht kunnen op het moment dat zij daar behoefte aan hebben.


Donateur worden

Donateur worden van Arierang kan door een bedrag van minimaal € 50,- over te maken aan Arierang, rekeningnummer NL20ABNA0463976517 o.v.v. “Donateur”.

Je bent automatisch donateur zodra het bedrag op onze rekening is gestort. Met je bijdrage kunnen wij activiteiten bekostigen voor geadopteerde Koreanen in Nederland waaronder: – informatie geven over rootsreizen – delen van ervaring t.a.v. adoptie – informatie geven over zoeken naar biologische ouders – contacten onderhouden met externe relaties (noodzakelijk voor post adoption services).

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via bestuur@arierang.nl

Opzegging van donateurschap

Donateurs geven op vrijwillige basis en hoeven daarom niet op te zeggen.

Op de hoogte blijven?

Arierang brengt met regelmaat een nieuwsbrief uit via Mailchimp.
Vul hieronder je e-mailadres in en blijf op de hoogte van alle leuke en serieuze zaken omtrent adoptie, Korea, bijeenkomsten evenementen en meer.